Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PANNON VÁRSZÍNHÁZ: EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.8 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
Máté Péter – S. Nagy István Pannon Várszínház: EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL Musical-ősbemutató

Szövegkönyvet írta: Gém György és Vándorfi László A Hull az elsárgult levél című dal zeneszerzője Malek Miklós Hangszerelés: ifj. Malek Miklós és Malek Miklós A darab az elvágyódásról szól. A 60-as évek végének Magyarországán egy érettségiző osztály a jövőt tervezi. A bezártságot érző fiatalság minden iránt érdeklődik, ami a vasfüggönyön túlról jön. Vágyódnak az ottani szabadságra. A nagy és kockázatos lépést nehéz megtenni, a disszidálás retorziói miatt. A lázadásból fakadó, nem indokolatlan kalandok véletlen tragédiákat, szerencsétlen sorsokat eredményeznek. A társaság vezéralakjai, Tomi és Robi különböző utakon indulnak el. Egyikük végül a „szabadságot választja”, másikuk „kalandvágyból itthon marad”. Anyai féltés, bulis haverok, egy öreg lemezárus, felébredő és múló szerelmek, szétszakadó barátságok, árnyalják a történetet. De mindvégig a fiatalság fékezhetetlen humora, pörgős életritmusa, hétköznapi örömei és nagy álmodásai sugározzák a derűt, az élet igenlését, a reményt.  Máté Péter – S. Nagy István feledhetetlen slágerei biztosítják a történet mélységét és könnyedségét, könnyeit és mosolyát. SZEREPLŐK: Fiúk:                                              Lányok: Tomi    György-Rózsa Sándor           Juli    Pánics Lilla Zayzon Csaba                                 Betti    Nemcsók Nóra Robi    Szente Árpád Csaba             Lili    Kovács Ágnes Magdolna Jimmy    Keresztesi László              Telegdi Kamilla Frédi    Molnár Ervin                         Didi    Dudi Viktória Kmetty    Szelle Dávid                      Viki    Kovács Fruzsina Béni    Punk Péter                           Stuki    Staub Viktória Colos    Lenchés Márton                   Bibi    Iker Bianka Dobos    Farkas-Csányi Attila           Angyal    Holczer Réka Felnőttek: Anya    Pápai Erika / Kovács Ágnes Magdolna Johnnybá    Gazdag Tibor Somos tanár úr    Koscsisák András Hédi    Oravecz Edit Hanna    Pap Lívia Rendőr    P. Petőcz András
  Szereposztás
Tomi  
György-Rózsa Sándor 
Juli 
Pánics Lilla 
Színész 
Zayzon Csaba 
Betti 
Nemcsók Nóra 
Robi 
Szente Árpád Csaba 
Lili 
Kovács Ágnes Magdolna 
Jimmy 
Keresztesi László 
Színész 
Telegdi Kamilla 
Frédi 
Molnár Ervin 
Didi 
Dudi Viktória 
Kmetty 
Szelle Dávid 
Viki  
Kovács Fruzsina 
Béni 
Punk Péter 
Stuki  
Staub Viktória 
Colos 
Lenchés Márton 
Dobos 
Farkas-Csányi Attila 
Anya 
Pápai Erika 
Anya 
Kovács Ágnes Magdolna 
Johnnybá 
Gazdag Tibor 
Somos tanár úr  
Koscsisák András 
Színész 
Oravecz Edit 
Színész 
Pap Lívia 
Színész 
P. Petőcz András 
  Stáblista
Rendező 
Vándorfi László 
Díszlet 
Kovács Yvette Alida 
Jelmez 
Justin Júlia 
Koreográfus asszisztens 
Dudi Viktória 
Zenei asszisztens 
Farkas-Csányi Attila 
A rendező munkatársa 
Lenchés Márton 
Koreográfia 
Krámer György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?