Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ZUGLÓI NYÁRI SZÍNHÁZ 2016. - BÉRLET
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 56 értékelés alapján
  Leírás
2016 augusztusában ismét eredeti helyszínen, a Vajdahunyadvár Károlyi-udvarán kerül megrendezésre, immár 6. alkalommal a Zuglói Nyári Színház programsorozat. Négy estén át várjuk kikapcsolódásra, igényes szórakozásra vágyó közönségünket.

A bérlet a Zuglói Nyári Színház rendezvény ideje alatt megrendezésre kerülő mind a 4 előadásra érvényes! A bérlet ára: 5800 Ft/ 4 előadás Előadásaink a Vajdahunyadvár, Károlyi udvarán: augusztus 9. -  20:30 - De szeretnék gazdag lenni  https://www.jegy.hu/program/de-szeretnek-gazdag-lenni-71587
augusztus 10. - 20:30 - Rusz Milán: Jávor Pali utolsó mulatása  https://www.jegy.hu/program/rusz-milan-javor-pali-utolso-mulatasa-71588
augusztus 12.  - 20:30 - All in Five   https://www.jegy.hu/program/all-in-five-71589
augusztus 13. – 20:30 -  Orfeum   https://www.jegy.hu/program/orfeum-71586   " Jegy és bérletvásárlás személyesen a Lipták Villa jegypénztárában: 1149. Bp. Hermina út 3. Központi információ: http://www.facebook.com/ZugloiNyariSzinhaz
Telefonszám: +36 70 625 5734 AUGUSZTUS 9. – De szeretnék gazdag lenni… Stand-up tragedy A József Attila verseiből összeállított „egyszemélyes játék” a címe után, nem a mai értelemben vett anyagi, hanem a szeretetben való gazdagság utáni vágyódásról szól. József Attila verseiből és Rékai Nándi írásaiból szerkesztette:   Mucsi Sándor és Rékai Nándi Előadja: Rékai Nándor Rendező: Az Élet   AUGUSZTUS 10. – Jávor Pali utolsó mulatása Esőnap: 2016. augusztus 11.  -  20.30 A színészi pálya kapujában azt tapasztaltam, hogy a magyar ember elfelejtette, hogyan kell mulatni, a magyar szerető elfelejtette hogyan kell igazán szeretni, a magyar pap elfelejtette hogyan kell teljes valónkkal imádkozni az Úrhoz. Nagyot mertem álmodni, elhatároztam, hogy megmutatom nekik, hogyan kell mindezt megélni. Jávor Pál szerepében: Benkő Péter Cigányzenész: Rusz Milán A prímás: Suki István Rendező: Rusz Milán Jelmez: Kovács Yvett Alida A Magyarországi Szerb Színház magyar nyelvű előadása!   AUGUSZTUS 12. – ALL IN FIVE Mágikus utazás a XX. század Amerikájában/ Magical tour through the USA in the 20th century with Gershwin, Paul Simon, Sting Jazz-rock koncert show Közreműködők: Vasicsek „Öcsi” János  - ének Gyenge Lajos                  - dob Nagy Szabolcs                - zongora Pengő Csaba                  - basszusgitár Csejtey Ákos                   - szaxofon Az est sztárvendége: NAGY ÁDÁM /ROY és ÁDÁM/ Az előadás magyar és angol nyelvű!   AUGUSZTUS 13. – ORFEUM Esőnap: augusztus 15. – 20:30 Zenés időutazás a XX. században élő zenekarral! A hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a Hadart Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar - semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának. El sem hinnék, hogy egy-egy ismert melódia mi mindent képes elmesélni, olykor szeretettel, máskor szemrehányással, boldogan, vagy kétségbeesetten, de mindig személyesen és szenvedélyesen. Darvas Ferenc, e világ egyik leghivatottabb szakértője, válogatásában olyan dalok csendülnek fel például, mint a Gyere, te nímand, a Mily mesés a Niagara vízesés, a Fizetek főúr, a Valaki kell nekem is… stb. Egy orfeumi revü, ahol mindenki megtalálja a saját kedvencét. A Hadart Színház előadása.     Szereplők - Pál Tamás                    Mérai Katalin                    Laurinyecz Réka                    Háda János                    Zakariás Éva                    Gieler Csaba Rendező: Háda János Zenei vezető: Darvas Ferenc ESŐNAP – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a szervezők legkésőbb az előadás napján 17 óráig a Zuglói Nyári Színház facebook oldalán (@ZugloiNyariSzinhaz) közleményt adnak ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a szervezők az előadás megtartására készülnek az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek és bérletek a korábban kijelölt esőnapra érvényesek!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Vajdahunyadvár, Károlyi udvar Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?