Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRENCSÓ OPEN YOUNG ENSEMBLE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Grencsó István Young Ensemble először a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola kezdeményezésére állt össze, ahol Grencsó az Új Zene Fesztivál felkérésére tartott egy hónapos szabad improvizációs műhelyt az érdeklődő fiataloknak.

Olyan inspiráló környezet alakult ki mindkét fél részéről, hogy már az első adandó alkalommal éltek a közös zenélés lehetőségével. Kétszer is részt vettek a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttléten, és képviselték magukat az Ördögkatlan Fesztiválon, a szlovákiai Are You Free Fesztiválon, és legutóbb a Tűfokán Művészeti Fesztiválon, ahol a műhelymunkákat mindig egy-egy koncert követte, így elmondható, hogy a csapat egy összekovácsolódott, baráti társaság. A zenekar tagjai fiatal, tehetséges, a szabad improvizált zene iránt érdeklődő és azt intenzíven gyakorló zenészek, repertoárjukban a megírt témák, a vezetett improvizációs technikák és az egyéni szabad improvizációs lehetőségek egyaránt jelen vannak. Közreműködik: Grencsó István - szaxofon, fúvós hangszerek
Kisgyörgy Ilka - ének, tárgyak
Makay Anna - ének, elektronika
Kapusi Viktor - szaxofon
Songoro Fatime - szaxofon
Garami Sámuel - trombita
Vajsz Kornél - gitár
Menyhért Márton - gitár
Berta Zalán - basszusgitár
Csernovszky Márton - basszusgitár, elekronika Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?