Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALL IN FIVE
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 56 értékelés alapján
  Leírás
Zuglói Nyári Színház 2016 2016 augusztusában ismét eredeti helyszínen, a Vajdahunyadvár Károlyi-udvarán kerül megrendezésre, immár 6. alkalommal a Zuglói Nyári Színház programsorozat. Négy estén át várjuk kikapcsolódásra, igényes szórakozásra vágyó közönségünket.

Mágikus utazás a XX. század Amerikájában/ Magical tour through the USA in the 20th century with Gershwin, Paul Simon, Sting Jazz-rock koncert show Közreműködők: Vasicsek „Öcsi” János  - ének Gyenge Lajos                  - dob Nagy Szabolcs                - zongora Pengő Csaba                  - basszusgitár Csejtey Ákos                   - szaxofon Az est sztárvendége: NAGY ÁDÁM /ROY és ÁDÁM/ Az előadás magyar és angol nyelvű!
  Stáblista
ének 
Vasicsek János 
dob 
Gyenge Lajos 
zongora 
Nagy Szabolcs 
basszusgitár 
Pengő Csaba 
szaxofon 
Csejtey Ákos 
Sztárvendég 
Nagy Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Vajdahunyadvár, Károlyi udvar Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?