Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DE SZERETNÉK GAZDAG LENNI...
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 56 értékelés alapján
  Leírás
Zuglói Nyári Színház 2016 2016 augusztusában ismét eredti helyszínen, a Vajdahunyadvár Károlyi-udvarán kerül megrendezésre, immár 6. alkalommal a Zuglói Nyári Színház programsorozat. Négy estén át várjuk kikapcsolódásra, igényes szórakozásra vágyó közönségünket.

„De szeretnék gazdag lenni…” - Stand-up tragedy A József Attila verseiből összeállított „egyszemélyes játék” a címe után, nem a mai értelemben vett anyagi, hanem a szeretetben való gazdagság utáni vágyódásról szól. József Attila verseiből és Rékai Nándi írásaiból szerkesztette:   Mucsi Sándor és Rékai Nándi Előadja: Rékai Nándor Rendező: Az Élet
  Stáblista
szerekesztette 
Mucsi Sándor 
színész, szerkeszette 
Rékai Nándor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Vajdahunyadvár, Károlyi udvar Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?