Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORFEUM
Zuglói Nyári Színház - Vajdahunyadvár, Károlyi-udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 56 értékelés alapján
  Leírás
Zuglói Nyári Színház 2016 2016 augusztusában ismét eredeti helyszínen, a Vajdahunyadvár Károlyi-udvarán kerül megrendezésre, immár 6. alkalommal a Zuglói Nyári Színház programsorozat. Négy estén át várjuk kikapcsolódásra, igényes szórakozásra vágyó közönségünket.

Zenés időutazás a XX. században élő zenekarral! A hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a Hadart Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar - semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának. El sem hinnék, hogy egy-egy ismert melódia mi mindent képes elmesélni, olykor szeretettel, máskor szemrehányással, boldogan, vagy kétségbeesetten, de mindig személyesen és szenvedélyesen. Darvas Ferenc, e világ egyik leghivatottabb szakértője, válogatásában olyan dalok csendülnek fel például, mint a Gyere, te nímand, a Mily mesés a Niagara vízesés, a Fizetek főúr, a Valaki kell nekem is… stb. Egy orfeumi revü, ahol mindenki megtalálja a saját kedvencét. A Hadart Színház előadása.      Szereplők - Pál Tamás                    Mérai Katalin                    Laurinyecz Réka                    Háda János                    Zakariás Éva                    Gieler Csaba   Rendező: Háda János Zenei vezető: Darvas Ferenc Jelmez: Zsigmond Éva ESŐNAP: 2016. augusztus 15.  -  20.30 ESŐNAP – INFORMÁCIÓK
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról vagy az esőhelyszínen való megtartásáról a szervezők legkésőbb az előadás napján 17 óráig a Zuglói Nyári Színház facebook oldalán (@ZugloiNyariSzinhaz) közleményt adnak ki.
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a szervezők az előadás megtartására készülnek az eredeti helyszínen.  Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. A szervezők fenntartják a jogot, hogy az előadást a helyszínen is lemondják.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja: 2016. augusztus 15. – 20:30.
  Szereposztás
színész 
Pál Tamás 
színésznő 
Mérai Kata 
színésznő  
Laurinyecz Réka 
színész, rendező 
Háda János 
színésznő 
Zakariás Éva 
színész 
Gieler Csaba 
  Stáblista
Zenei vezető 
Darvas Ferenc 
Jelmez 
Zsigmond Éva 
Rendező 
Háda János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
, Vajdahunyadvár, Károlyi udvar Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?