Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FAZIOLI ESTEK: JEAN-MARIE MACHADO (F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jean-Marie Machado olasz-spanyol anya és portugál apa gyermekeként Marokkóban született. Klasszikus zongorát már Franciaországban tanult, majd felfedezte magának az improvizáció szépségét, s vele együtt a jazz világát.

A rá kezdettől fogva oly jellemző kulturális sokszínűség immár közel harminc esztendeje tartó munkásságában mindvégig tetten érhető, legyen szó nagyzenekari produkciókról, vagy a legtömörebb jazz-formációról, a trióról, Dave Liebmannel, Andy Shepparddel és másokkal készült közös munkáiról, vagy éppen szólóprojektekről.  Triójával 2015 márciusában már megfordult az Opus Jazz Club színpadán, a Festival de la Francophonie egyik nagy sikerű koncertjét adva. Ezúttal az Opus új zongora-sorozatának szeptemberi koncertjén sokszínű szólóprogramjával lép színpadra. Így például olyan „vértestvérei” előtt tiszteleg, mint Amália Rodrigues és Billie Holiday, elegánsan elegyítve a fado és a blues hangzásvilágát a jazzével. Emellett klasszikus jazz témák rögtönzött variációit és saját – különféle formációkra komponált – repertoárjának legszebb darabjait is bőséggel hallhatjuk, teljesen újfajta interpretálásban. Közreműködik: Jean-Marie Machado - zongora Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?