Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEMZETKÖZI TENOR- ÉS BASSZUSHARSONA VERSENY – GUEORGUI KORNAZOV - ANTONI DONCHEV DUO (BUL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Napjaink egyik legtehetségesebb és legizgalmasabb harsonása” írta az 1971-ben Sevlievóban (Bulgária) született Gueorgui Kornazovról Franpi Barriaux francia jazz újságíró. Kornazov klasszikus tanulmányait az L. Pipkov Konzervatóriumban, majd a szófiai Pancho Vladigerov Nemzeti zeneakadémián folytatta.

Tanulmányai során ismerkedett meg a jazz világával és nem sokkal később már a leghíresebb bolgár jazz zenészek társaságában lépett fel (Milcho Leviev, Antoni Donchev, Stoyan Yankulov, Teodosi Spasov, Hristo Yotzov, valamint a klarinétos Ivo Papasov.) 1995-től Gueorgui Párizsba tette át székhelyét. Különböző saját formációi mellett jó néhány big bandben is közreműködött (Vienna Art Orchestra, NDR Big Band, Orchestre National de Jazz, stb.). Olyan énekesek társaságában lépett színpadra, mint Phil Collins, Al Jarreau, vagy Norma Winstone és a számtalan zenész közül, akikkel együtt játszott, elég Toots Thielemans, Albert Mangelsdorff, Kenny Wheeler, Michel Portal, Henri Texier, Daniel Humair, Anouar Brahem, Andy Sheppard, Louis Sclavis, John Lewis, vagy Evan Parker nevét említenünk.  Az 1959-es, burgaszi (Bulgária) születésű Antoni Donchev az elmúlt 20 évben gyakorlatilag valamennyi komoly presztízsű bolgár jazz díjat begyűjtötte. Acoustic Version nevű híres formációjával 1985-ben, rögtön a legelső nyugat-európai színpadra lépésükkor, elnyerte a belgiumi jazzverseny nagydíját. Azóta Antoni Donchev és az Acoustic Version óriási sikereket aratott nemzetközi jazzfesztiválokon (Nürnberg, Bombay, Delhi, Varsó, Prága, Zágráb, Moszkva, Hannover, Tbiliszi, Thessaloniki vagy Isztambul). Donchev emellett számos európai és USA-beli projekt résztvevője olyan zenészek társaságában, mint Kenny Wheeler, George Garzone, Tomasz Stańko, Tommy Smith, Glen Moore, Vladimir Tarasov, Eric Vloeimans, Lars Danielsson, Lantos Zoltán, vagy az NDR Big Band. Igazi kortárs zenész, aki úgy a zenei előadásmód, mint a zeneszerzés különböző formáinak széles spektrumát képes könnyen és ügyesen kezelni, s a jazz sokoldalúságát a népi, vagy klasszikus zenével minden tekintetben harmonikusan ötvözni.  Közreműködik: Gueorgui Kornazov - harsona
Antoni Donchev - zongora Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?