Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIANCA GISMONTI TRIO (BR)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bianca művészete abszolút természetességgel nőtt ki azokból az erős érzelmi kötődésekből, amelyek egész életét átszőtték. Apja – a kiemelkedő zeneszerző, zongorista és gitáros Egberto Gismonti – zeneiségének igazi örököseként 15 éves korától már csatlakozott hozzá világkörüli turnéin.

Zenei főiskolai évei során barátkozott össze Claudia Castelo Brancóval, egy másik fiatal zongoraművésznővel, akivel Duo Gisbranco néven tizenegy éven át működtek együtt nagy sikerrel, melyet három album, egy DVD és több világkörüli turné is bizonyított. Találkozása a dobos-ütős Julio Falavignával vált végül döntő jelentőségűvé Bianca számára. Új szerzeményei révén a nem csupán magánéletben, hanem immár zenei téren is társává lett muzsikussal közös munkájuk gyümölcse lett a Sonhos de Nascimento (Álmok születése) című albumuk. Ezt követően 2013-14 folyamán Antonio Porto bőgőssel kialakult az a szilárd trió felállás, amely védjegyszerűvé tette zenéjüket, s mellyel Dél-Amerikában (Brazília, Argentína, Uruguay), Európában (Anglia, Ausztria, Spanyolország és Portugália), valamint Japánban turnéztak nagy sikerrel. A felfedezésektől a megoldások felé haladva, a Sonhos de Nascimento lemez lárvaszerű álmából a Primeiro céu (Első égbolt) címmel megjelent új album már a pillangó-szerű szabad repdesésnek és szárnyalásnak ad teret. A 2015-ös triólemez friss zenei horizontot tár elénk, mely az MPB (Música popular brasileira) lényegét ragadja meg, többek között Tom Jobim Água de Beber című dalának váratlan új feldolgozásával, jazzes kirándulásokkal (Olhos Fechados, Cristal), erőteljes dalokkal (Danca Mandela) és azzal az altatódallal, melynek az album a címét is köszönheti (Primeiro céu de Marina). Idén jelenik meg DVD-jük, mely – „Így készült” stílusban – az új album stúdiófelvételeibe enged bepillantást, emellett pedig legutóbbi koncertjeikből is tartalmaz izgalmas élő felvételeket. Közreműködik: Bianca Gismonti - zongora, ének
Antonio Porto - nagybőgő
Julio Falavigna - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?