Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROM SCHAERER EBERLE (A/CH)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Peter Rom - gitár, Andreas Schaerer - ének, Martin Eberle - trombita, szárnykürt

2014 januárjában felejthetetlen koncertnek lehettek tanúi az Opus látogatói, akik az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával rendezett j(A)zz! sorozat egyik kezdeti koncertjére voltak kíváncsiak. A fergeteges sikert arató fellépő Rom Schaerer Eberle trió tagjai azóta egyenként többször is megfordultak az Opus színpadán, a legkülönfélébb kiemelkedő európai társulatok résztvevőiként. Itt volt az ideje hát, hogy ismét együtt láthassuk őket. A műfajban különleges felállású trió kompozíciói nem éppen hagyományosak, hiszen swing, afrikai zene, blues, hip-hop egyaránt felbukkan kamara-műhelyükben összetéveszthetetlen egységgé formálódott zenéjükben. A gitáros Peter Rom nem csupán zenekarai révén (például Peter Rom Trio) számít Ausztria egyik legismertebb alakjának a kortárs jazzben, hanem társadalmi szerepvállalása révén is, hiszen alapítója volt a bécsi JazzWerkstatt szervezetnek és kiadónak. Különböző albumaival elnyerte már mind az osztrák, mind a német lemezkritikusok díjait, lemezét nevezték Amadeus-díjra, 2006-ban pedig Hans Koller díjjal tüntették ki. A trombitás Martin Eberle a JazzWerkstatt köré szerveződött muzsikusok kiemelkedő figurája, számtalan projekt résztvevője és díjazottja. Az általa vezetett Kompost 3 tavaly áprilisban volt a klub vendége a j(A)zz! sorozatban. Az énekes Andreas Schaerert a szakma a leginvenciózusabb európai jazzénekesek közé sorolja, saját zenekara, a Hildegard Lernt Fliegen jelenleg az európai fesztiválok egyik kedvence, 2014-es Opus-beli koncertjük az egyik legnagyobb siker volt a klub történetében. Schaerer tavaly januárban a svájci Arte Quartettel készített, a BMC Records gondozásában megjelent lemezének bemutatója alkalmából lépett a klub színpadára, legutóbb pedig az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legkiemelkedőbb jazz eseményén, az általa életre hívott Out of Land nemzetközi kvartett bemutatkozó koncertjén láthattuk az Opusban. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?