Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! - MARINA AND THE KATS (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Izgalmas groove-ok, varázslatos dallamok, vad gitárjáték, seprűzés a dobokon – és Marina csábító hangja, ahogy fölényes könnyedséggel elkezd énekelni. Ez az a pillanat, amikor az emberek elkezdenek dobolni ujjaikkal, a szemek hirtelen felcsillannak, s egyszerre mindenki a parkettre vágyik.

A Marina & The Kats trió már együtt játszott egy ideje, amikor Graz Kombüse nevű kedvelt szórakozóhelyén, egy kellemes összejövetelnek induló este során valami gyökeresen megváltoztatta kreatív zenei attitűdjüket. A DJ régi Louis Prima, Gene Krupa, Benny Goodman és Anita O'Day kislemezeket rakott fel egymás után, s egyszerre mintha hályog hullt volna le az amúgy már régen profi zenészek szemeiről: a jazz táncolni való zene, sőt igazából ez AZ a zene, amire táncolni kell! Nosza, nem is kellett más, mint hogy megcseréljék eddig zenei posztjaikat, s máris megvalósult a lehetőség, hogy teljesen új módon fejezzék ki magukat!  Immár Marina seprűzik, míg a korábbi dobos Jörg Haberl az akusztikus basszust pengeti. Néhány csaknem elfeledett klasszikustól eltekintve a program főleg saját szerzeményeikből áll, melyek varázslatosan idézik fel a régi idők hangulatát. Mindehhez pedig néhány feldolgozás társul: olyan daloké, amelyek szinte vártak arra, hogy végre swinges köntösben bújhassanak elő. Egyszóval játsszanak bármit is, egy biztos: a trió szívét-lelkét beleadja a muzsikába. A Marina & The Kats zenéjével egy elbűvölő, Technicolor színekkel megfestett nosztalgikus világba teszünk kirándulást. Az út néha halkan siklik, mint egy óriáskerék, néha pedig egy hullámvasút pokoli sebességével száguldva akasztja el a lélegzetünket. Közreműködik: Marina Zettl - ének, snare
Thomas Mauerhofer - akusztikus gitár, ének
Jörg Haberl - akusztikus basszus, ének Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?