Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

7 SZOKÁS SZEMINÁRIUM / „ A KIEMELKEDŐEN EREDMÉNYES EMBEREK 7 SZOKÁSA”
Lurdy Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
1 napos szeminárium formájában az idei évben csak egy időpontban, csak nálunk!

Ez a szeminárium a világ első számú személyes eredményességet fejlesztő programjaként vált ismertté. A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása® – Szemléletformáló program új, 4.0 verziója ötvözi az eredményesség örök érvényű alapelveit a modern technika és gyakorlat vívmányaival.  Lehetünk bármily kompetensek, nem fogunk tudni fenntartható sikert elérni, ha nem vagyunk képesek önmagunk eredményes vezetésére, mások megnyerésére és lelkesítésére, ill. saját tudásunk és képességeink folyamatos fejlesztésére és megújítására – ezek a személyes, csapat- és szervezeti szintű eredményesség alapfeltételei. Az eredményes egyének két győzelmet aratnak az életben: egy Egyéni Győzelmet, amikor önismeretet és önfegyelmet tanulnak, és egy Közös Győzelmet, amikor mély és tartós kapcsolatokat alakítanak ki másokkal. A 7 szokás gyakorlati alkalmazása közben a másoktól való függőség állapotából eljutnak a függetlenségig és végül a kölcsönös függésig, ahol elnyerik a magasfokú, kreatív együttműködés jutalmait. Mindez az üzleti életben is jól alkalmazható, szinte nélkülözhetetlen, és biztos sikerre vezet! A 7 SZOKÁS ÍGÉRET A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása® - Szemléletformáló program 4.0 bizonyítottan működő személyes eredményességet fejlesztő megoldás (operációs rendszer), amely három szinten javítja a vezetői készségeket: 1. SZEMÉLYES / EGYÉNI SZINTEN √ érettséget, nagyobb teljesítményt és önmagunk eredményesebb irányítását eredményezi. √ a lézerfókusz és a gondos tervezés által segíti √ a kulcsprioritások megvalósítását. 2. CSAPAT SZINTEN √ növeli a csapattagok aktivitását, elkötelezettségét és együttműködését. √ fejleszti a kommunikációs képességeket és erősíti a kapcsolatokat. 3. SZERVEZETI SZINTEN √ olyan keretrendszert hoz létre, amely elősegíti a szervezeti alapértékek megteremtését és megerősödését és kiemelkedően eredményes kultúra kialakítását. √ olyan – jelenlegi és potenciális – vezetőket fejleszt, akik nemcsak szakértelemmel, de kiváló jellemmel is bírnak.   1. SZOKÁS: LÉGY PROAKTÍV!® • arra koncentrálnak, és azon dolgoznak, amire hatással lehetnek, nem pedig arra, amire nem.
2. SZOKÁS: TUDD ELŐRE, HOVÁ AKARSZ ELJUTNI!®
• meghatározzák a siker világos kritériumait, és megvalósítási tervet készítenek.
3. SZOKÁS: ELŐSZÖR A FONTOSAT!®
• rangsorolják, és – a folytonosan sürgető feladatok ellenében is – megvalósítják legfontosabb céljaikat.
4. SZOKÁS: GONDOLKODJ NYER-NYERBEN!®
• a magas bizalmi szintű kapcsolatoknak köszönhetően eredményesebben működnek együtt.
5. SZOKÁS: ELŐSZÖR ÉRTS, AZTÁN ÉRTESD MEG MAGAD!®
• a mások szükségleteinek és nézőpontjának mély megértése által befolyásolnak másokat.
6. SZOKÁS: TEREMTS SZINERGIÁT!®
• a munkatársi diverzitást kihasználva innovatív és minden kulcs érintett számára kielégítő megoldásokat alkotnak.
7. SZOKÁS: ÉLEZD MEG A FŰRÉSZT!®
• a megújulást biztosító tevékenységek által növekvő motivációra, energiára és munka-magánélet egyensúlyra tesznek szert. Az ebben a programban tanított örökérvényű elvek átalakítják a részvevőket a jellemváltozás terén szerzett mélyreható tanulságokkal, amelyek hozzásegítik őket ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból a munkájuk és a magánéletük során. A résztvevők megtanulnak: - kezdeményezőnek lenni.
- küldetést, jövőképet és értékrendet meghatározni.
- kulcsprioritásokat mérlegelni.
- termékeny kapcsolatokat építeni.
- javítani az interperszonális kommunikációjukon.
- elősegíteni a kreatív együttműködést.
- megteremteni az egyensúlyt az életükben. Előadó: Bölcsföldi László A FranklinCovey Magyarország ügyvezetője, társ-tulajdonosa 25 éve szenvedélyesen tanulmányozza, 9 éve tanítja a személyes, a vezetői és a szervezeti eredményességet. 6 éve vezeti a FranklinCovey magyarországi csapatát, amely ez idő alatt négyszeres növekedést ért el. Több tucat cég, sok száz közép és felsővezető fejlesztésében vett részt trénerként és tanácsadóként. VIDEÓ AJÁNLÓ    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1097, Könyves Kálmán krt.12-14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?