Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁLOGATÁS
Ódry Színpad - Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Czutor Zoltán – Kocsis Gergely – Lőkös Ildikó: Válogatás

Az V. éves színművész osztály előadása

VÁLOGATÁS
Gazdag Gyula dokumentumfilmjének nyomán

Wizer József, a kerületi KISZ-bizottság VB tagja, azon kívül a papírgyár függetlenített KISZ-titkára
    BAKI DÁNIEL  Wizerné (Ilonka) -     RUJDER VIVIEN Anya (Kovácsné Marika) – Pumpaanya    - GEORGITA MÁTÉ DEZSŐ Pumpa zenekarvezető (Péter)-     BLAHÓ GERGELY
Táska (a Pumpa együttes tagja)    - GYÖNGYÖSI ZOLTÁN
Pumpaapa (Kovács Béla) -     MEDVECZKY BALÁZS  Galla zenekarvezető  -     DÉR ZSOLT Lenon zenekarvezető  - FIGECZKY BENCE Szabó Ferenc a csepeli KISZ bizottságának titkára     - PAPP ENDRE Rigó Géza elvtárs, a csepeli üzem (ÁFOR) párttitkára - GYÖNGYÖSI ZOLTÁN Szekeres Jánosné Zsuzsa elvtársnő KISZ-titkárhelyettes -     KISS ANDREA Novák Teréz az ÁFOR kultúrfelelőse -  OSVÁTH JUDIT Balla István elvtárs, a kerületi vb. kultúrosa, a Mosolygó Antal ifjúsági klub vezetője -     GYÖNGYÖSI ZOLTÁN Látvány: KÁLMÁN ESZTER Dramaturg: LŐKÖS ILDIKÓ Zenei vezető: KOVÁCS ADRIÁN  Rendezőasszisztens: BOCSKAI VIRÁG  Rendezőtanár: KOCSIS GERGELY Osztályvezető tanár: MÁTÉ GÁBOR, DÖMÖTÖR ANDRÁS Azért azon nagyon meglepődtünk, hogy a rádiós fölhívásra rögtön kilencvenöt zenekarunk lett! Öt percenként csöngött a telefon… Ezek szerint, hát tényleg válogathatunk. És válogatunk is! Bár megmondom őszintén, én egyáltalán nem szeretem a beatzenét... Táncolok rá, mert kell egy KISZ-titkárnak azt is. De a magam részéről jobban szeretem a lassút, komponálva dzsessszel… de majd ezt is kibírjuk…” És megkezdődik a válogatás! Zenés játék, Gazdag Gyula 1970-ben készült filmje nyomán. Időérzék elvesztve.  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Hogy tetszett?