Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISSED BY KINDNESS (F/CH/D)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kissed by Kindness nevű új és szokatlan felállású csapatában az európai jazz színtér két igen aktív zenészével egyesítette erőit. A svájci Marie Krüttlit fölényes virtuozitása korunk olyan nagy zongoristáinak sorába emeli, mint például Gerald Clayton, Aaron Parks és Craig Taborn.

Zeneisége egyebek mellett Sztravinszkij, Debussy vagy Ravel műveiből is táplálkozik. A szerb származású német dobos Dejan Terzic jól ismert az Opus Jazz Club látogatói számára, egyike azon német művészeknek, akik az elmúlt tíz évben a nemzetközi jazzélet elkerülhetetlen szereplőivé váltak. 2014-ben legjobb hangszeres kategóriában elnyerte a rangos német ECHO Jazz díjat. Gyakran dolgozik bőgő/basszus nélküli formációkkal, mélyen lírai játékstílusa is ezek során alakult ki. Közreműködik: Alban Darche - szaxofon
Marie Krüttli - zongora
Dejan Terzic – dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?