Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARTÓK ÉS SAYGUN TALÁLKOZÁSOK
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Két Élet Egy Híd" ( Kiállítás ) "Testvériesen" Ulucan és Rózsa Testvérek Kamarakoncertje

A Bartók és Saygun - Találkozások elnevezésű projekt keretében megrendezésre kerülő „Két Élet Egy Híd” kiállítás, valamint a „Testvériesen” - Ulucan és Rózsa Testvérek Kamarakoncertje program célja, hogy Törökország és Magyarország nagy zeneszerzőiről, Bartók Béláról és Ahmed Adnan Saygunról méltóképpen emlékezzünk meg. A két zeneszerző munkássága nem csak a zenetörténelem fontos része, hanem a két ország közötti baráti kapcsolat elmélyítéséhez is nagyban hozzájárult. A „Két Élet Egy Híd” kiállítás a két nagy zeneszerző 1936-os anatóliai kutatóútjának állít emléket. A „Testvériesen” - Ulucan és Rózsa Testvérek Kamarakoncertje keretében pedig Bartók és Saygun munkássága mellett a közönség megismerkedhet a kortárs török és magyar zeneszerzőkkel egyaránt. Műsor: A.A.Saygun:"Demet Szvit" zongora szóló
Ö. Manav: "Horon" hegedű szóló
F.Say: "Naszreddin táncok" zongora szóló
Horvath Marton Levente: fuvola-gordonka duója
B. Bartók: “ Román táncok” hegedűre és zongorára
Horváth Márton Levente: hegedű-fuvola-gordonka triója
Ö. Manav: Laçin
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?