Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HULLÁMOK HÁTÁN, SLÁGEREK SZÁRNYÁN
GOURMET SZÍNHÁZHAJÓ - GOURMET SZÍNHÁZHAJÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A gasztronómia és a színház találkozása! A Gourmet Színházhajó kulináris és színházi élményekkel kényezteti az érdeklődőket. A 2 órás belvárosi sétahajózás során négyfogásos Gourmet vacsorával és színházi előadással várjuk kedves vendégeinket. Náray Erika és Frech Zoltán zenés estje

HULLÁMOK HÁTÁN, SLÁGEREK SZÁRNYÁN Náray Erika és Frech Zoltán zenés estje Fedezze fel velünk a Világörökség részévé nyilvánított műemlékeket a Duna partján, illetve Budapest csodálatos panorámáját. Hagyja, hogy elkápráztassa fővárosunk magával ragadó hangulata! A zenerajongók ismét különleges előadásban gyönyörködhetnek, különleges helyszínen: A két órás sétahajózás közben vendégeink fővárosunk legismertebb és legnépszerűbb építészeti műemlékeit tekinthetik meg, mely közben egy kellemes négyfogásos vacsorát is eltölthetnek. A  Gourmet Színházhajó legújabb, Hullámok Hátán, Slágerek Szárnyán című előadása során könnyed zenei előadással szórakoztatjuk kedves vendégeinket.   Ezen az estén csak a jó hangulat számít! Lüktető és andalító zene, mely eljut a szívekig... Ringatózzon a Dunán és érezze jól magát!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1137, Jászai Mari tér 9-es kikötő Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?