Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KINIZSI NAPOK-NAGYVÁZSONY
Kinizsivár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 20 értékelés alapján
  Leírás
KINIZSI NAPOK a Nagyvázsonyi várban a Badárral, Szőke Andrással, Kolompos együttessel, Gryllus Vilmossal és SÜSÜvel

Három napig tartó vigadalomra hívjuk a Balaton-felvidék legszebb várába azokat a családokat, akik szeretnének elmerülni a középkori gasztronómia, a zene és a mese világában. Mátyás király legerősebb hadvezérének, Kinizsi Pálnak nagyvázsonyi vára kellemes időutazásra invitál mindenkit július utolsó hétvégéjén. 
2016. július 29. és július 31. között megrendezésre kerülő Kinizsi Napok ötletadója és megálmodója Mekler Norbert várkapitány, aki jó gazdához híven még határon túlról is hívott vendégeket a látogatók szórakoztatására. Lesz itt minden, gyerekelőadások, Gryllus Vilmos koncert, a székely Szende, a lábbábos előadása, főz majd Szőke András, humorizál Badár Sándor, de nem leszünk híján az interaktív történelmi sétának sem. A középkori táncos, zenés forgatagról a Szelindek Együttes gondoskodik majd. A reneszánsz várjátékokból is ízelítőt kaphatunk, Balassi versekből, korabeli fegyverbemutatóból.
Barátaink a Csobánc Várának Vitézei, a Kinizsi Íjász Baráti Kör korhű ruhákban, korabeli fegyverekkel tartanak velünk az időutazáson. A vendégek megismerkedhetnek a hagyományápolás kiváló „katonáival” és eszközeikkel is.
A vár minden múzeuma, a kápolna, a torony, a tömlöc és a nyomda is látogatható, csakúgy ,mint a Néprajzi Múzeum és Postamúzeum is. Történelmünk nagyjai című 33 híres nagy magyart bemutató időszaki kiállítás is várja a látogatókat a vár kápolnájában.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?