Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BUDAPESTI BEMUTATÓ A MUNKA GYÜMÖLCSE
Nemzeti Táncszínház - Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1059 értékelés alapján
  Leírás
Szegedi Kortárs Balett A munka gyümölcse táncjáték

Flash „Boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is. Van, akit azért gyűlölsz, mert szeretni is tudnád. A biztos megöl, de túléled. A kétely éltet, de belehalsz. Az igazit elhagyjuk a többiért. A többit az igazi miatt. A szép rögtön kell. Az igazra alszunk egyet. Szívünk lebeszélhető. Rá sosem. Hibái miatt nem kell, vagy nem kell s ezért hibás? Ha gyűlöljük, jósága is sért. Lelkünknek elég a kép. A testnek keret is kell. Testet lehet venni. Lelket csak eladni. Ölel vagy fojt - a kígyónál egy fogás. Az erény művirág. A bűn valódi gaz. A hűségben vágy emészt. Ha csalsz, az erkölcs. A férfi addig él, míg kíván. A nő, amíg kívánják.” Márai Sándor   Zene: montázs – Sebők Máté Fény: Stadler Ferenc Díszlet: Szőke Dalma Zsuzsanna Jelmez: Czirják Beatrix Mária Látványtervezés koordinátora: Bianca Imelda Jeremias Koreográfus: Hegedűs Tamás   A doboz "Sok-sok ember, egykori szerelmek, barátok...vidám és keserű élmények emlékei... Húzzuk, vonszoljuk, újra meg újra belegabalyodunk; végigvonulnak bennünk egykor átélt érzelmek és indulatok, amelyeknek már a nyomuk is elmúlt az időben. Csak mi tartjuk életben, ébresztjük fel őket halálos mély álmukból. S ekkor megjelennek, mint a múlt árnyai. Kísértetek." Popper Péter   Zene: montázs – Milan Savic Fény: Stadler Ferenc Díszlet, jelmez: Lokodi Anna Aletta, Nagy Eszter Látványtervezés koordinátora: Bianca Imelda Jeremias Koreográfus: Czár Gergely   Pataki András – igazgató / Managing Director Juronics Tamás – művészeti vezető / Artistic Leader   Támogatók: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, Szegedi Nemzeti Színház, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, BMW – C-mobil Szeged, Novotel Hotel – Szeged, CE Glass Company, Slim City – Szépség és egészség, Cool Service – Szeged, Busz Travel – Császár József, Hétkávézó, Noé Egészségközpont, Kortárs Balettért Alapítvány Médiatámogatók: Rádió88, Marie Claire, Kultura.hu, Táncélet.hu, Délmagyarország
  Stáblista
Koreográfia 
Hegedűs Tamás 
Koreográfia 
Czár Gergely 
Igazgató 
Pataki András 
Művészeti vezető 
Juronics Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?