Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: E.K. AVENUE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jazzy Live: E.K. Avenue

Közreműködik: Kertész Erika - ének
Rátonyi Róbert - zongora, billentyűs hangszerek
Frey György - basszusgitár
Szendőfi Péter - dob A 2009 óta működő E.K. Avenue zenekart a Hollandiában élő Kertész Erika énekesnő és három elismert magyar zenész alkotja. A kvartett repertoárjának gerincét alkotó dalok – azok angol szövegét is beleértve – az énekesnő szerzeményei, hangszerelésük Szendőfi Péter és Rátonyi Róbert keze nyomát dícsérik. Stílusukat tekintve elsődlegesen a jazz, a soul és a funky elemeiből építkeznek, de tettenérhetők bennük elektronikus zenei effektek is.  A csapat első lemeze 2010-ben jelent meg Little Girl címmel, melyet a TomTom Stúdióban rögzített Moonbike című második albumuk követett idén februárban, az mTon kiadásában.  Magyarországon és Európa-szerte rengeteg koncertet adtak már. Felléptek többek között Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Németországban és Hollandiában is. Magyarországon a fontosabb jazzklubok visszatérő vendégei, s megfordultak már az ország számos városában és fesztiváljain. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?