Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: BENCZE ALMA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jazzy Live: Bencze Alma Quartet

Közreműködik: Bencze Alma - ének
Lachegyi Máté - zongora
Baksa Péter - basszusgitár
Huszár Ákos - dob Bencze Alma a Kodolányi János Főiskola Jazz ének szakán tanult, ahol 2013-ban szerezte meg diplomáját. Kvartettjével már több éve játszanak együtt, s kisebb átalakulást követően idén tavasszal a zenekar friss lendülettel és megújult műsorral állt a közönség elé. Repertoárjukon gondosan válogatott, egyedileg meghangszerelt átdolgozások szerepelnek. Komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy az egyes darabokat értelmezésénél a dalszövegek a zenével egyenrangú súllyak szerepeljenek, hogy ez a gyakorta „másodrangúnak” tekintett összetevő teljes értékű része lehessen a zenei élménynek. Az eredmény olyan muzsika, melyben a megkomponált keretek dallamos és magával ragadó lüktetése üdítő egységet alkot a jazz improvizatív szabadságával. Zenéjüket nem csak a jazz kedvelőinek, hanem minden zeneszerető érdeklődőnek szeretettel ajánlják. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?