Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MATTHEW MITCHELL QUADRAPHILIA (NZ/H)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Matthew Mitchell legújabb formációja, a Quadraphilia a hazai zenei színtér egyik legegyénibb hangvételű anyagával várja egy határtalan utazásra a hallgatóságot.

Az új-zélandi gitáros szerzeményeiben a klasszikus zene iránti tisztelet, a táncolós groove-ok és a szabad zene mind-mind meghatározó elemek. Az intellektuális zenei élmény megszületése biztos kikapcsolódást nyújt a publikumnak. Közreműködik: Matthew George Mitchell - gitár
Blaho Attila - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?