Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

STONED 100% ROLLING STONES – MICK JAGGER 73
SioStage Siófoki Szabadtéri Színpad - Kálmán Imre Siófoki Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
STONED 100 % ROLLING STONES – MICK JAGGER 73

A Stoned zenekar 2003-ban alakult Rolling Stones rajongókból. Az örömzenélés és a Stones-koncertek látogatása megtette hatását:  összeállt egy 100%-ig Rolling Stones-t játszó zenekar.
A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a „Rolling Stones érzés” hű visszaadása, mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben. A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszunk dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat.  Sőt,  jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket. „Többek közt ezek az élmények adták az inspirációt arra, hogy még nagyobb elszántsággal játsszuk a világ legjobb rock and roll zenekara, a Rolling Stones dalait.” – nyilatkozta a zenekar énekese Szakál Péter. A zenekar tagjai: Szakál Péter – ének, szájharmonika, gitár     Jókay Árpád  – gitár, vokál    Gyukity Péter  – basszusgitár Both Róbert  – gitár    Bacsa Gyula – billentyű   Zsiros Csaba  – dob TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: WWW.SIOSTAGE.HU
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?