Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALDOBOLYI - SZENES: CHARLEY NÉNJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Szabadtér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Brandon Thomas - Aldobolyi Nagy György - Szenes Iván: Charley nénje

Zenés vígjáték Az egri Gárdonyi Géza Színház vendégjátéka Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnőnek a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkretenni látszik, hogy Donna Lucia, a nagynéni nem érkezik meg. Ezen az apróságon azonban hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad egészen addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik… Ebből a zűrzavarosnak látszó történetből reményeink szerint egy igazán szórakoztató színházi este kerekedik - ehhez a vígjáték irodalom kiválóságai garantálják segítségüket. Kiváló szerepek, helyzetek, jobbnál-jobb dramaturgiai fordulatok - a darab mára már a műfaj klasszikusának számító remeke. S tegyük hozzá mindehhez Aldobolyi Nagy György szellemes, lírai, játékos, tehát a sikerhez nélkülözhetetlen, remek zenéjét. Jó szórakozást kívánok!                                                                                        Rendező: Halasi Imre Az előadás 2 óra 45 perc egy szünettel Zenekar: Nyeste Erzsébet/Ágostonné Kugler Zsuzsanna, Bányi-Szarvas Márta/Ádám Endréné, Császiné Deák Dorottya, Lakatos Sándor, Ágoston Ottó/Klem Dénes, Hibay Éva/Homa Edit, Mándoky Béla, Juhász András, Gulyás László, Puzsik János/Virág Lilla, Kovács Henrik, Marík Erzsébet/Farkas Antal, Baran Grzegorz  
  Stáblista
Lord Frank Babberley, oxfordi diák 
Rácz János 
Jack Topplebee, oxfordi diák 
Káli Gergely 
Charley Wykeham, oxfordi diák 
Török Tamás 
Sir Francis Topplebee, nyugalmazott indiai ezredes 
Vókó János 
Donna Lucia d’Alvadorez, a Charley nénje 
Saárossy Kinga 
Stephen Spittigue, oxfordi ügyvéd 
Reiter Zoltán 
Kitty Verdun 
Nagy Barbara 
Annie Spittigue 
Babócsai Réka 
Ella Delahay 
Nagy Szilvia 
Brasett, szolga:  
Tóth Levente 
Rendező 
Halasi Imre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?