Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGYAR KINCSESTÁR - A MOZGÁS MŰVÉSZEI
Klebelsberg Kultúrkúria - Szabadtér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A test virtuózai – Fővárosi Nagycirkusz vendégjátéka Monarchia – Magyar Nemzeti Táncegyüttes

Monarchia Műsorunk első felében bemutatjuk az Osztrák-Magyar Monarchia népeinek színes, hagyományos szokásait, virtuóz táncait, gazdag viselet-kultúráját; máig kiapadhatatlan folklórkincsét, és felvillantjuk a mellette, vagy „felette” zajló főúri báli élet egyes pillanatait. A második részben a kor művészeti alkotásainak segítségével, „filmszerű” életképekkel, táncszínházzá varázsoljuk történelmünk e sokat vitatott időszakát. Reméljük, hogy a közép-európai hagyományos kultúrák felbecsülhetetlen értékei nemcsak jó szórakozást nyújtanak a táncművészetet kedvelő közönségnek, de felhívják a figyelmet arra is, hogy az együtt élő népek csak egymás (múltban gyökerező) kultúrájának megismerésével és tiszteletben tartásával indulhatnak a közös jövő felé. Közreműködik a Magyar Nemzeti Táncegyüttes zenekara (hangfelvételről Palya Bea, Lajkó Félix és sok más zenészbarátunk) Zene: Rossa László Tánczenei szerkesztő: Árendás Péter Díszlet: Götz Béla Művészeti munkatárs: Vincze Zsuzsa Rendező-Koreográfus: Zsuráfszky Zoltán Helyszín: Szabadtéri nagyszínpad
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?