Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉG ALATTI 5
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal jazz zenészekből álló Ég alatti 5 formáció másfél éve lépett először a nyilvánosság elé. Repertoárjukat a zenekarvezető Udvardi Márton, valamint Baló Sámuel és Ördög Krisztián szerzeményeiből válogatják, de játszanak feldolgozásokat a 60-as, 70-es évek kevésbé ismert hard-bop irodalmából is.

Zenéjük egyfajta organikus, népies dallamokat sem kerülő, modális zene felé húz, a jazz formai sajátosságaiban gyökerezve. A csapat bőgőse a kiváló Ujváry Flóra, míg Opus-beli bemutatkozójukon a csapat által örömmel vendégül látott Serei Dániel ül majd a doboknál. Közreműködik: Udvardi Márton - trombita Ördög Krisztián - szaxofonok, fuvola
Ujváry Flóra - nagybőgő
Baló Sámuel - zongora
Serei Dániel - dob facebook.com/egalatti  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?