Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OLÁH DEZSŐ TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongoraművész Magyarország egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal zenésze, akit több szakmabeli egyenesen zseninek tart. A Junior Prima díjas jazz-zongoraművész zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik.

A koncerten Bartók Béla 1915-ben Román népi táncok címmel zongorára írt művének Oláh Dezső által klasszikus jazz zongoratrióra átdolgozott adaptációja hangzik el. Bartók e darabjából két átirat készült eddig, az egyik kamarazenekarra, a másik hegedű-zongora duóra. A fiatal zongorista és társai a hat tánctételből álló mű egészének eredeti karakterét megőrizve, az egyes tételek közötti improvizációkkal adják elő a darabot. Az együttes bőgőse, Oláh Péter rendkívül sok formációban jeleskedik. Egyedülálló stabilitása és kiváló szólisztikus képességei révén minden produkció biztos fundamentuma. Bátyjával közös zenekaruk a Trio Acoustic jelentős sikereket könyvehetett el a az elmúlt évtizedben Japánban.   A dobos Lakatos Pecek András az elmúlt évek egyik nagy reménységeként kezdte, s azokat immár jócskán igazolta is. Szakcsi Lakatos Béla New Gipys Jazz együttesében és a Pecek Lakatos Trio tagjaként is hatalmas sikert aratott Londonban. A lassanként már közép-generációs dobos nemzedék egyik legjobbja, aki fiatalon a Magyar Rádióban Maloschik Róbert által szervezett tehetségkutató verseny első helyezettjeként hívta fel magára a figyelmet. Közreműködik: Oláh Dezső - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Stáblista
Zongoraművész 
Oláh Dezső 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?