Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: INTERMEZZO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén az instrumentális pop-funk-jazzt játszó Intermezzo zenekar Song for My Son című dalával elnyerte az első helyet, s ezzel egyúttal egy fellépés lehetőségét is az Opus Jazz Club közkedvelt Jazzy Live sorozatában.

Modern groove-ok, dallamos zenei témák és sok-sok improvizáció: ezek jellemzik az elsősorban saját kompozíciókat játszó együttes zenei arculatát. Az instrumentális darabok mellett koncertjeiken jelentős szerepet kapnak az énekes szerzemények is, vendég-előadóként hazánk olyan kedvelt énekeseinek közreműködésével, mint például Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Jász András és mások. A zenekar számos nemzetközi rangos fesztiválon szerepelt már, s olyan sztárvendégekkel lépett fel, mint a többszörös Grammy-díjas Dave Samuels és Chuck Loeb. Dalaikat a Jazzy Rádió évek óta játssza rendszeresen. Közreműködik: György Ákos - billentyűs hanszerek
Mezei Róbert - gitár
Almási Kornél - basszusgitár
Garami Gábor - dob intermezzoband.com Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?