Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CALL ME UNIQUE (UK) KONCERT JAM SESSION
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Páratlan Páros koncert-sorozat idényzáró eseménye Call Me Unique (UK) szóló koncerte és egy fergeteges jam session!

Kapunyitás 19:00 / Kezdés: 20:00
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, 1095 Budapest Soroksári út 164.

Call Me Unique énekes, dalszövegíró, akire nagy hatást gyakorolt a jazz, a soul és a jazz scat-éneklés már elfeledett művészete. Ezeket az elemeket ötvözi modern rappel, lágy dallamokkal és lélekkel teli, gondolatébresztő szöveggel. Mindezt pedig az ő lenyűgöző hangján átívelő gitárszerelés kíséri. Hangzásvilága különleges, azaz "unique". Ed Sheeran "loop pedal" zenei stílusának és Ella Fitzgerald inspiráló scatting-technikájának az egybeolvasztásaként írható le Call Me Unique zenéje - illetve rejtett nyomaira bukkanhatunk olyan példaképeknek, mint Lisa Lopes, Lauren Hill vagy Ella Fitzgerald. Fellépései mindig a továbbhallgatás vágyát ébresztik fel a közönségben. Egy dolog biztos: "nagyobb nyomot hagy a zene világában, mint a violinkulcs az arcán" Call Me Unique (UK) solo conert & jam session in Bakelit Multi Art Center

Date: 23.06.2016.thursday
Doors open: 7pm / Start:: 8pm
Venue: Bakelit Multi Art Center, 1095 Budapest Soroksári street 164.

Call Me Unique is a singer / songwriter heavily influenced by jazz, soul and the forgotten art of jazz scat-singing. Combining these elements with modern rap, beautiful melodies and soulful, thought-provoking lyrics, delivered by a voice of breathtaking beauty over her subtle guitar arrangements, her sound truly is "unique". Described as merging the sounds of Ed Sheeran "loop pedal style" and Ella Fitzgerald inspired scatting - clever hints of idols Lisa Lopes, Lauren Hill and Ella Fitzgerald, her shows always leave her audiences wanting more.
------------------------------------------
One thing is for sure, "she makes her mark in music MORE than JUST the treble clef on her cheek."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?