Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOUL ATTRACTION – BRAD VEE JOHNSON + DJ COREY
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nyárindító koncertcsemege keretében Brad Vee Johnson és barátai a fekete zene legjobbjaiból válogatnak. Autentikus előadók, igazi örömzenélés, forró hangulat, jeges koktélok: Soul Attraction.

http://orfeum.hu/event/soul-attraction-2016-07-01 https://www.facebook.com/events/262129837511553 Nyárindító koncertcsemege a fekete zene (soul, r&b, blues, hip-hop) legjobbjaiból válogatva: autentikus előadók, igazi örömzenélés, forró hangulat, jeges koktélok Brad Vee Johnson, Herby Shaw, Dani Murungi és egy világsztár vendégfellépő közreműködésével. A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba, DJ Coreyval. Kapunyitás 20 órakor Programkezdés 21 órakor Vacsorázási lehetőség 23 óráig Jegyárak: Prémium: 3.500 Ft Standard: 2.500 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?