Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PALOTAI CSABA (F) – BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A budapesti születésű, régóta Párizsban élő gitáros-szerző Palotai Csaba számtalan zenei projektben vett és vesz részt vezetőként, illetve aktív résztvevőként, s ezek műfaji skálája a jazztől a rockon át egészen az experimentális produkciókig terjed.

Csaba és a BMC kapcsolata közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. 2002 és 2007 között a csupa francia zenész alkotta, Grupa Palotaï névre keresztelt, friss, izgalmas zenét játszó csapata három lemezt is megjelentetett a BMC Records gondozásában. Valamennyiről elismerő kritikák jelentek meg a nemzetközi jazz-sajtóban, rendszeresen koncerteztek Európában, s Magyarországon is többször felléptek. Aligha véletlen, hogy a kvintett tagjai közül azóta jó néhányan a legjelesebb francia zenészekké nőtték ki magukat. A gitáros Deserter című legfrissebb anyaga egy egészen kivételes szólóalbum, 11 rövid, szikáran tömör kompozícióval. Elhagyatottságra, kietlenségre asszociálhatunk a cím kapcsán, a kopár, lakatlan sivatag, vagy egy menekülő-rejtőzködő szökevény végtelen magányosságára. A proto-jazz, ambient, noise-pop, blues vagy éppen románcok tarka emlékfoszlányaiból építkező, lecsupaszított, szikár zene első hallásra igazolni is látszik ezt. Az újrakezdés jegyében született, legszemélyesebb élményekből fakadó „garázs-jazz” mélységesen őszinte kifejezésmódja révén mindez mégis valami egészen egyéni, érzelmekben gazdag, egységes, s hallgatóját drámai módon megérintő zenévé érik össze. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?