Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BRANKO GALOIĆ SKAKAVAC ORKESTAR (CR/BG/NL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1973-ban az egykori Jugoszláviában, Zágráb közelében született dalszerző, zeneszerző és gitáros Branko Galoić kezdettől fogva a rock és a tradicionális balkáni hatások sajátos ötvözetét játszotta.

2000-ben Amszterdamba költözött, itt készítette el Above the Roofs című első albumát a jeles producer, Dragi Sestic (Mostar Sevdah Reunion, Amira Medunjanin stb) közreműködésével. A lemez Európa-szerte igen jó kritikákat kapott. Amszterdamban még két albumot késszített, Skakavac (= szöcske) és Ej ti tu! címmel. Ezután Berlinbe tette át székhelyét, s az ott élő szájharmonika-virtuózzal, Marko Jovanovic-csal készített lemezt. 2014 óta Párizsban él, ahol legfrissebb anyagát, a 2015-ben a Silvox Recordsnál kiadott Angel Song címet viselő albumot a FIP rádió az évad egyik felfedezéseként ünnepelte. Branko, amellett hogy a Balkán legjobb zenészeivel (Mostar Sevdah Reunion, Vlatko Stefanovski, Merima Kljuco) működött már együtt, számtalan ország zenészeivel játszott az elmúlt években. Görögország, Törökország, Irán, Irak, Latin-Amerika, Hollandia, Németország, Franciaország és az ex-Jugoszlávia muzsikusaival kölcsönhatásban alakította ki saját, egyedi stílusát, amelyet olyanokéhoz hasonlítottak már Jaques Brel, Alain Stivell Melingo vagy Vinicio Capossela. „Az  iróniát melankóliával, rezesekkel és gypsy-jazz-zel elegyítő költő és álmodozó”, ahogy egyik kritikusa jellemezte, az egykori Jugoszlávia zene tradícióira épít, s azt olyan egészen távol eső stílusokkal gazdagítja, mint például a ska, a pop vagy a sanzon. Közreműködik: Branko Galoić - gitár, ének
Patrick Votrian - szouszafon
Raya Hadzieva - trombita
Chris Corstens - szaxofon
Igor Plzak - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?