Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÁRVA MADÁRKA
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Árva madárka zenés játék

Kelecsényi László írásából készült "Árva madárka" című, zenés játék, Édith Piaf gyerekkori életét dolgozza fel, egészen odáig hogy közismertté válik, ünnepelt sztár lesz, nem csak Franciaországban, hanem világszerte.
A gyerekkor hánytatott, sokszor tragikus élményei, csalódásai, mind-mind hozzájárultak a későbbi előadó művészetének kialakulásához.
Piaf felnőttként lényegében a gyerekkorban megélt érzelmi, valóság-tapasztalatit viszi tovább, amely végül, tragikus életúttá vált.
Előadó művészetével, egy máig egyedi stílust teremtett meg.
A zenés játék, többszereplős, a főszerepet Orbán Borbála, fiatal színésznő alakítja, aki tehetségével, érzelmekre hatóan, zeneiségével hűen, tolmácsolja Édith Piaf hánytatott, s mégis zseniális életútját.
A darab dramaturgja-rendezője Kriszt László, aki több nagy sikerű prózai monodrámát és zenés produkciót rendezett az elmúlt tíz évben. EDIT PIAF: Orbán Borbála APA: Horvát László LOUIS: Kőhalmi Ervin BÁRTULAJDONOS: Pálinkás László írta: Kelecsényi László
Zenei szerkesztés: L-Fly Music
Fotó: Telegdy István
dramaturg-rendező: Kriszt László
Producer: Maximilian Kristóf További részletek: http://kazanistvankamaraszinhaz.hu/?p=3872
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?