Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TANGO MUSIC IN THE PALACE
Duna Palota Bálterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.0 / 10) - 27 értékelés alapján
  Leírás
Tangó és Muzsika a Palotában külföldi sztárvendégekkel!

Külföldi sztárvendégek a Hangolón!  René-Marie Meignan & Tania Heer Budapesten a Tangó és Muzsika a Palotában sorozat keretein belül.   Következő eseményünk 2016. 07. 18-án lesz.

Show, tanítás, élőzenés milonga a Duna Palotában.

Az estek házigazdája a Tango Harmony zenekar, fellépő vendégek: René-Marie Meignan & Tania Heer.

Program: 19:00 – koncert, show, tanítás
21:00 - élőzenés milonga A brazíliai születésű Tania már korábban is többféle stílusban táncolt a Királyi Táncakadémián (tap, capoeira, balett), majd 2012-ben Buenos Aires-i tanulmányai során beleszeretett a tangóba. Azóta komolyabban elkezdte képezni magát, melyben világhírű tangó mesterek voltak a segítségére. A tangózás arra is lehetőséget nyújtott neki, hogy kalandvágyát csillapítva beutazza a világot. Jelenleg Lyonban él és táncosként, illetve fordítóként is tevékenykedik, René-Marieval pedig tanítja is a táncot (LABOTANGO). A francia René-Marie a színházba született: színészek, rendezők, zenészek, festők, táncosok alkotják a családját. Ezek a különböző művészeti tapasztalatok vezették odáig, hogy beutazta a világot, Berlinben pedig lehorgonyzott az Argentin tangó mellett. Tánctudását híres tangó mesterek révén sajátította el és tökéletesítette. A tangózás európai követeként rendszeresen tart workshopokat Franciaországban és Svájcban, emellett pedig csinálja a LABOTANGO-t Tania-val Lyonban. Továbbá színházi rendezőként tevékenykedik társulatánál, a La Mer est ton Miroir-nál, valamint részt vesz az Alchemie Tango Festival  szervezésében.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?