Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HOLDFÉNY ESTEK, HEGEDŰS ENDRE, TEMESI MÁRIA ÉS HEGEDŰS KATALIN HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2016 18. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

Hegedűs Endre, Temesi Mária és Hegedűs Katalin hangversenye  Műsor: Wagner-Liszt: Elza Esküvői menete a Lohengrinből Liszt: 1. Mefisztó-keringő Wagner: Wesendonk – dalok  -  szünet –  Liszt: O lieb’ so lang du lieben kannst  - dal Liszt: 104. Petrarca-szonett Liszt: Loreley – dal Wagner-Liszt: Wolfram dala az Esthajnal Csillaghoz Wagner: Tannhäuser – Erzsébet áriája ( Csarnok ária ) Wagner-Liszt: Tannhäuser-nyitány – koncert parafrázis   A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
Zongoraművész 
Hegedűs Katalin 
Magánénekes 
Temesi Mária 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?