Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, HEGEDŰS ENDRE, TEMESI MÁRIA ÉS HEGEDŰS KATALIN HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2016 18. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

Hegedűs Endre, Temesi Mária és Hegedűs Katalin hangversenye  Műsor: Wagner-Liszt: Elza Esküvői menete a Lohengrinből Liszt: 1. Mefisztó-keringő Wagner: Wesendonk – dalok  -  szünet –  Liszt: O lieb’ so lang du lieben kannst  - dal Liszt: 104. Petrarca-szonett Liszt: Loreley – dal Wagner-Liszt: Wolfram dala az Esthajnal Csillaghoz Wagner: Tannhäuser – Erzsébet áriája ( Csarnok ária ) Wagner-Liszt: Tannhäuser-nyitány – koncert parafrázis   A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
Zongoraművész 
Hegedűs Katalin 
Magánénekes 
Temesi Mária 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?