Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, JUDITH COHEN ÉS HEGEDŰS ENDRE KÖZÖS HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2016 18. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

Judith Cohen és Hegedűs Endre közös hangversenye Műsor: Mozart: B-dúr szonáta 4 kézre Debussy: Claire de Lune ( Holdfény ) Brouillards – prelűd La Puerta del Vino – prelűd Pour les Huits Doigts - etűd   (A nyolc ujj számára ) Bartók: Szvit op. 14 Schubert: A-dúr rondó 4 kézre   - szünet -  Liszt: A Villa d'Este szökőkútjai Donizetti-Liszt: Lammermoori Lucia – reminiszcenciák Gershwin: Prelűd no. 2 "Lady Be Good" No.3 " The Man I Love”   A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?