Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, A MAGYAR ZONGORÁS NÉGYES LEMEZBEMUTATÓ HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
HOLDFÉNY ESTEK 2016 18. alkalommal Nyári szabadtéri hangversenyek a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (rossz idő esetén az emeleti díszteremben)

A Magyar Zongorás Négyes lemezbemutató hangversenye Farkas Zsolt ♥ Várnagy Andrea és Hegedűs Endre ♥ Katalin Műsor: Bach: 3. Brandenburgi versenyből az 1. tétel Händel: Allegro deciso a Vízizenéből Händel: Két menüett a Tüzijáték c. szvitből Mozart: g-moll szimfónia, K. 550 -szünet- Beethoven: Egmont nyitány Weber: Felhívás keringőre Gounod: Faust keringő Rachmanyinov: Vocalise Liszt: Pesti karnevál   A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A műsorváltoztatás jogát fönntartjuk. www.hegedusendre.hu
  Stáblista
Zongoraművész 
Hegedűs Endre 
Zongoraművész 
Hegedűs Katalin 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?