Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZEMPLÉNI FESZTIVÁL, NŐI SZÍV, ÖSSZEÁLLÍTÁS BAROKK ZENESZERZŐNŐK ÉS KORTÁRS KÖLTŐNŐK MŰVEIBŐL.
Szirmay-Waldbott Kastély

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
NŐI SZÍV Kamaraest

VITÁRIUS PIROSKA, TAKÁCSNÉ NAGY GABRIELLA – barokk hegedű | baroque violin MOLNÁR PIROSKA – barokk cselló | baroque cello CSIZMADIA ANGELIKA – csembaló | harpsichord KÁROLY EDIT – szoprán | soprano MESTERHÁZY MÁRIA – vers és próza | a literary recital in Hungarian language A műsor a női lét születéstől halálig tartó szerepváltásait követi, a női szívben megjelenő ezer érzés ihlette zenéken és verseken keresztül. Igazi különlegessége abban rejlik, hogy az alkotók és az előadók is a „gyengébb nem” képviselői. Károly Edit, a régi zenében otthonosan mozgó énekesnő négy barokk zeneszerzőnő kevéssé ismert vagy méltatlanul elfeledett műveiből válogatta az izgalmas, érzékeny zenéket. Az összeállítást nyolc írónő, Sappho, Lányi Sarolta, Kaffka Margit, Török Sophie, Károlyi Amy, Szepes Mária, Hoppál Bori írásai teszik teljessé. Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1.200 Ft Jegyár: 1.500 Ft
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3934, Kossuth Lajos út 37 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?