Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VSZF 2016. (DEBRECEN) ORLANDO
Thália Színház - Arizona StúdiÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Vidéki Színházak Fesztiválja - Virginia Woolf: Orlando - monodráma Csokonai Színház, Debrecen

1 óra 30 perc, szünet nélkül Orlando egyszerre fiú, nő, regény, különböző korok, különböző stílusok, ráadásul most monodráma is. Időutazás: különböző stációk az Erzsébet-kortól a 20. századig. Átváltozás és felnőtté válás: 16 éves kamasz fiúból férfi,30 éves férfiből nő, majd 36. életévére asszony. Menekülés: társasági létből a magányba, az életből az álmok világába, irodalomba, ahonnan tér és idő nélküli kalandokba vezet az út. Körkörös, spirálszerű mozgás egy középpont körül. Kalandok Angliában, majd Konstantinápolyban; hercegként, nagykövetként, cigánylányként. Szerelem és szerelmi mámor: sóvárgás, csalódás és lemondás. Elbűvölő (és rettentően hosszú) szerelmi vallomás.

Élet és irodalom, és a kettő egymásba fonódása: négy évszázadon át íródó költemény, melynek egyszerűen „Tölgyfa” a címe. Emlékezet: szeszélyes varrónő, mely ide-oda öltöget, hogy aztán mégiscsak egyetlen szálra fűzze fel a történteket. Költészet és természet: jégmadár. A női szépség szimbóluma. A mitológia szerint egy asszony halott szerelme láttán jégmadárrá változott, és addig jajveszékelt, míg férjét jégmadárrá nem változtatták az istenek. Orlando. Az Orlando játék. Önkívület és rend. Maga a telített pillanat. Színpadra alkalmazta és rendezte: ANCA BRADU
   
  Stáblista
Orlando 
Sárközi-Nagy Ilona 
Zeneszerző 
Mezei Szilárd 
Koreográfus és narrátor 
Gemza Péter 
Ügyelő 
Sárkány Gyula 
Rendező asszisztens 
Sóvágó Csaba 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!