Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÁRPÁT-MEDENCE HATÁROK NÉLKÜL; NÉPTÁNCGÁLA
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 110 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Vár Alapítvány tizenötödik alkalommal rendezi meg a Kárpát-medence Határok Nélkül táborát, melynek témája idén Küküllő-menete. A Hagyományok Házában megrendezendő gálán a táborba visszajáró határon túli és helyi együttesek és adatközlő mesterek mellett az idei vendég táncegyüttes, a Magyarlapádi Hagyományőrző Surgyé tánccsoport és a Zerezáj Zenekar is bemutatkozik.

Szervező: Magyar Vár Alapítvány Szerkesztő: Havasréti Pál Fellépnek többek közt: Erdős János 'Dádá' és neje, Erdős Judit Szászcsávásról Gyémánt Ádám és Gyémánt Csontos Lívia Kazár Táncegyüttes Kincső Néptáncegyüttes Leidinger Dömötör és Markó Fruzsina Lenvirág Táncegyüttes Magyarlapádi Hagyományőrző Surgyé tánccsoport és a Zerezáj Zenekar Mórinca Néptánccsoport Rizgetős Táncegyüttes Szabédi Fürgelábak Tánccsoport Szalmakalap Táncegyüttes Szilágycsehi Néptáncegyüttes Tatrospart A zenét Danhauser Palkó és zenekara valamint a Békás Banda biztosítja.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?