Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH LAJOS TRIÓ (H/SLO)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1990-es, szolnoki születésű fiatal zongorista klasszikus zenével kezdte zenei tanulmányait, a jazzel 16 éves korától foglalkozik intenzíven.

2011-től a grazi Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakos hallgatója, ahol jelenleg mesterszakon Olaf Polziehn tanítványa. Grazban már elsőéves hallgatóként megalapította saját trióját, s a csapat még abban az évben bejutott az 5. Tarnów Nemzetközi Jazzverseny döntőjébe Lengyelországban. 2013-ban az 5. Marosvásárhelyi Jazz versenyen a trió a legjobb zenekarnak, Tóth Lajos pedig a legjobb hangszeres előadónak járó elismerést nyerte el. 2014 nyarán a trió sikeres magyar - román - szlovén turnét bonyolított le, melynek egyik állomása a Marosvásárhelyi Jazzfesztivál volt, ahol ezúttal már meghívott vendégként léphettek pódiumra a fiatalok. Idén a formáció a nagyszebeni nemzetközi jazzversenyen nyerte el a legjobb zenekarnak járó díjat. Tóth Lajos 2015-ben Strong River című szerzeményével elnyerte a Downbeat magazin Student zenei díját a „saját kompozíció kis zenekarra” kategóriában. A fiatal zongoristának már néhány ízben alkalma nyílt híres magyar és külföldi zenészekkel is együtt játszani, mint pl. Howard Curtis, Wayne Thomas Brasel, Klemens Marktl, Morten Ramsbøl, vagy Bende Zsolt. A trió jelenlegi felállása a szlovén származású Miha Koren nagybőgőssel és Balogh Balázs dobossal 2014-ben alakult ki. A kortárs és a tradicionális jazz elemeit finoman ötvöző repertoárjukon jazz-sztenderdek átiratai és a fiatal zongorista saját szerzeményei egyaránt szerepelnek. Közreműködik: Tóth Lajos - zongora
Miha Koren - nagybőgő
Balogh Balázs - dob facebook.com/lalosz90 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?