Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OFFENBACH: HOFFMANN MESÉI
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.5 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Élő közvetítés a londoni Royal Opera House-ból

Vezényel: Evelino Pidò Hoffmann: Vittorio Grigòlo Négy gazember: Thomas Hampson Olympia: Sofia Fomina Giulietta: Christine Rice Antonia: Sonya Yoncheva Nicklausse: Kate Lindsey Spalanzani: Christophe Mortagne Crespel: Eric Halfvarson Négy szolga: Vincent Ordonneau Antonia anyjának szelleme: Catherine Carby Nathanael: David Junghoon Kim Hermann: Charles Rice Schlemil: Yuriy Yurchuk Luther: Jeremy White Közreműködik a Royal Opera kórusa. Felhívjuk nézőink szíves figyelmét, hogy jogtulajdonosi döntés értelmében a Royal Opera House előadásait magyar felirat nélkül közvetítjük! A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előadásra késve érkező vendégeinket csak a szünetekben tudjuk beengedni!  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?