Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAMARÁS IVÁN - NAGY ÁDÁM: IDEGENEK AZ ÉJSZAKÁBAN - SINATRA ÉS KORTÁRSAI
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Egy este, amely során megidézzük Sinatrát és „kortársait”: dalok Kamarás Iván és az Idegenek az éjszakában Band tolmácsolásában, Nagy Ádám zenei vezetésével. Zenei időutazás, egy varázslatos éjszaka, tisztelegve Frank Sinatra és kortársai munkássága előtt.

A 30-as, 40-es 50-es évek ikonikus zenei világa, különleges hangzással, ahol a dalok eredeti szépségükben csendülnek fel. A slágerek között a sármos színész osztja meg személyes emlékeit, élményeit, amelyekhez színészként vagy magánemberként kötődik, az adott kor ihletésében. Kamarás Iván
Korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Jászai Mari-díjas színész, aki számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán. Többek között: a Vígszínházban, az Egy csók és más semmi című előadás főszerepében, Eszenyi Enikő partnereként, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Józsefeként, a Volt öt évünk című musicalben, a MÜPA színpadán, Malek Andrea partnereként, vagy a Játékkészítő kalózkapitányaként, ötvenezer néző előtt, a SYMA színpadán.

Bombajó című szólólemeze 2000-ben jelent meg, de közreműködője volt több albumnak is: az Így énekelünk mi című színészlemeznek, a Csináljuk a fesztivált című televízió műsor CD és DVD anyagának, illetve ezentúl számos televíziós zenés show műsor fellépője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?