Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁGYI BALÁZS NEW QUARTET FEAT. POCSAI KRISZTINA / CAFE BUDAPEST 2016
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Homage to Shakespeare - lemezbemutató koncert

A drámairodalom legnagyobb zsenije, William Shakespeare 400 éve halt meg. A Homage to Shakespeare e jeles évfordulóra, a Gyulai Várszínház felkérésére íródott. A darab műfajára nézve többtételes jazz-szvit, ősbemutatója 2016 júliusában lesz a XII. Shakespeare Fesztivál alkalmával Gyulán. A zenei projekt létrehozója Bágyi Balázs jazzdobos, zeneszerző, a mai magyar jazz-színtér meghatározó művésze, együttesének tagjai a hazai jazz elismert, fiatal képviselői. A produkció énekesnője Pocsai Kriszta, aki számos műfajban bizonyította már kivételes tehetségét. Zenei kapcsolatuk Bágyi Balázzsal több mint húszéves múltra tekint vissza, mindketten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén diplomáztak 1998-ban. A kvartett tagjai:
Ávéd János – szaxofon, Oláh Dezső – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Bágyi Balázs – dob Támogatók:
A Budapest Jazz Clubbal közös program.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?