Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WE LOVE THE 90S PARTY – DJ LOTTERS + BESTIÁK FLM
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
We Love The 90s Party – DJ Lotters + Bestiák & FLM Új partysorozat a legendás 1990-es évek legnagyobb discoslágereivel, DJ Lotters és a korszak népszerű hazai fellépői vezényletével.

http://orfeum.hu/event/we-love-the-90s-party-dj-lotters-2016-06-17/ https://www.facebook.com/events/646054505546765/ Az Orfeum partysorozatának, a We Love The 90s Party házigazdája az egykori Juventus Rádió műsorvezetője, DJ Lotters, aki a legendás 1990-es évek legnagyobb discoslágerei mellett a későbbi időszak kedvenceit is felvonultatja havi rendszerességgel. Minden alkalommal a korszak legnépszerűbb hazai fellépőit hívja vendégü; ezúttal a Bestiákat és az FLM-et. Kapunyitás 22 órakor Programkezdés 23 órakor Zárás 3 órakor Jegyárak: Prémium: 2.500 Ft Standard: 1.500 Ft Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?