Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÉDES TEHER
Éless-Szín - Hotel Bál Resort (volt Ramada) konferenciaterme

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Heltai Jenő: AZ ÉDES TEHER AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET? élő zenés bohózat 3 felvonásban

Szereposztás: Lenke: NYERTES ZSUZSAKékes
Tamás: MESTERHÁZY GYULA
Özv. Hathársyné: GÉCZY DOROTTYA
Hathársy Miska: TÓTH ROLAND
Pakrácz Tóni: ÉLESS BÉLA
Kartács Sándor: HELLER TAMÁS
Pákh Olivér: BODOR GÉZA
Babér Böske: KONDÁKOR ZSÓFIA
Szerencs Gyuszi: URMAI GÁBOR
Mari, szobalány: VALLER GABRIELLA
Pincér:NAGY IMRE
Zenei kíséret: ZSOLNAI PÉTER Zeneszerző, dalszövegíró: ZSOLNAI PÉTER A táncokat betanította: VASS SÁNDOR Játéktér: HARMATI ISTVÁN Jelmez:  MULADI KLÁRA A rendező munkatársa: KABÓDI SZILVIA Rendező: K O N C Z  GÁBOR és É L E S S BÉLA    „ -  Jaj, ne aggódjon! Jobban ragaszkodom a váláshoz, mint valaha! - A számból vette ki a szót. Bámulatosan egyetértünk. - Először, mióta férj és feleség vagyunk!” - így  Lenke, a feleség és Tamás, a férj. Ezek után a pár remek hangulatban  egyezik meg a válásban. De az asszony csak akkor válik, ha a párja megfelelő férjet keres és hozományt is ad …, a férj természetesen vállalja ezt is. Na, most aztán furcsa és komikus helyzetek sora következik be és kiderül, még egy csinos feleséget sem könnyű férjhez adni. Különösen akkor, ha a férj választja ki az utódját.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
8220 Balatonalmádi, Bajcsy Zsilinszky. u. 14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?