Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÓKA - TÁTRAI REGENERÁCIÓ
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ Bemutatkozó koncert

vendég: SZEKERES ANDRÁS ÉS ZENEKARA

Póka Egon – bass
Tátrai Tibor – gitár
Baricz Gergő – ének
Tornóczky Ferenc – gitár
Szakadáti Mátyás – dob

Generációk találkozása, valami régi folytatása és mégis valami új kezdete. A Póka-Tátrai ReGeneráció név, már önmagában elég sokat sejtető. Kultikus névadóit nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a két őserő már eleget tett le az asztalra együtt és külön-külön is. Dalaik meghatároztak egy korszakot, megteremtették a hazai blues-rock alapjait, s azóta is töretlenül képviselik azt - saját dalokkal, vendégművészkéntként, iskolaigazgatóként. A zenekar kialakulása egy hosszú folyamatnak és annak a puszta ténynek köszönhető, hogy zenélni jó dolog, különösen ha az emberek megtalálják egymást benne. Ifjabb Tornóczky Ferenc és Szakadáti Mátyás neve sem ismeretlen a közönség számára, hiszen többször álltak már közösen színpadra, s egy közel 10 éve működő trió biztos tagjai. Egonnal régóta hirdetik itthon és külföldön egyaránt, hogy milyen az ízig-vérig élőzene, hogy mennyire varázslatos tud lenni, amikor a zenészek és a közönség a dalokban tud találkozni. Pályafutásuk során többször zenéltek már együtt Tibusszal, s most végre közösen is alkotnak valami egészen elképesztőt. És hangosat. A banda legifjabb tagja Baricz Gergő - harmatos kora ellenére benne ugyanaz az őserő dolgozik, mint a legendás alapítókban, hiába a több évtizednyi korkülönbség - a zenében mindez nem mutatkozik meg - egyszerre képviseli a frissességet és a dögösséget, amit ez a stílus megkövetel magának, tisztelve, továbbemelve a szakma nagyjait, nyomdokukban lépve.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?