Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEW B(R)AND
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2013 márciusában alakult zenekar énekesét egy ország ismerte meg a Voice című TV-műsorból, míg Nagy János zongorajátékát számtalan korábbi formációja révén (például In Line, Horgas Eszter és Tisza Bea zenekarai, Borbély Műhely, European Mantra, Free Style Chamber Orchestra) tartja már régóta becsben az ország jazz-szerető közönsége.

A New BŸŸ(R)and védjegye, hogy két közismert „öreg róka” – az Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, Nagy János és a swing-hegedülés hazai nagymestere, Frankie Látó – mellett egészen fiatal tehetségek alkotják a gárdát, melynek kéttagú női szekcióját az énekes frontember mellett a zenekar dobosa alkotja. Valljuk meg, ez azért nem egy hétköznapi dolog a jazzben! Husnullina Regina klasszikus zenei szakon Oroszországban tanult zongorázni, Amerikában üzleti tanulmányokat folytatott, így Budapestre már a Nemzetközi Üzleti Főiskolára jött vissza, és ennek befejezését követően ezen a területen is dolgozott. Öt éve kezdett ismét komolyabban zenével foglalkozni, s a televíziós műsor sikere még inkább felerősítette a benne munkálkodó „Voice-ot”: mégiscsak ez az ő pályája, s hagyja a biznisz-karriert másra. Közreműködik: Husnullina Regina - ének
Nagy János - zongora
Frankie Látó - hegedű
Kéri Samu - basszusgitár
Nagy Ábel - gitár, zongora
Joubert Flóra - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?