Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WEB DEMON - MYSTORY - PLATFORM SHIFT+ FESTIVAL
Budapest Bábszínház - Budapest Bábszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
VAT Theater (Tallin, Észtország): Web Demon (A Webdémon, avagy utazás a web rejtett zugaiba)

Egy 14 éves lány nyomtalanul eltűnik a számítógépe elől. A web-nyomozó feladata, hogy megtalálja őt. A nyomozó minden figyelmeztetés ellenére konzervatív módszerekkel akarja megoldani a rejtélyt. Sajnos az interneten nem úgy működnek a dolgok, ahogyan azt a régi szép időkben megszoktuk – minden nagyobb, fényesebb, gyorsabb lett. A szokásos internet mellett ráadásul a web sötét oldala is megjelenik. Annak érdekében, hogy megmentse a lányt, a nyomozónak a web legsötétebb zugaiba kell alámerülnie. Az előadás nyelve észt és angol, angol felirattal, hossza 95 perc. 14 éven felülieknek ajánljuk. myStory Nemzetközi Színházi Fesztivál Programajánló    
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.
  Cím
  Hogy tetszett?