Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HANS LÜDEMANN - SÉBASTIEN BOISSEAU - DEJAN TERZIC ROOMS (D/F)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A ROOMS trió „kinyilatkoztatás”, ahogy a francia Jazz Magazine/ Jazzman fogalmaz, mely új zenei távlatokat és tereket nyit, s izgalmas zenei felfedezésekre invitálja a közönséget.

Három vérbeli európai zenészegyéniség alkotja ezt a formációt: Hans Lüdemann, a német zongoravirtuóz, Sébastien Boisseau, a kitűnően improvizáló francia nagybőgős és Dejan Terzic, a szerb származású német dobos-zeneszerző. A tagok jazzben gyökerező játéka a legváratlanabb pillanatokban képes egészen szokatlan irányt venni. Lüdemann kompozíciói rendkívül széles zenei spektrumot integrálnak, a rock elemeitől kezdve egészen az általa „virtuális zongorának” elnevezett speciális hangszerkezelésig. Ez utóbbi a korszerű elektronika segítségével a zongorából mindeddig elképzelhetetlen hangközöket, „virtuális akkordokat” csal elő és a „harmóniák” egészen új távlataiba enged bepillantást. Az eredmény izgalmas, lehengerlő, élvezetes és minden ízében kortárs muzsika. A trió egy évvel ezelőtt rögzítette új lemezének anyagát a BMC stúdiójában, mely az ősszel jelenik mjad meg a BMC Records gondozásában. Közreműködik: Hans Lüdemann - zongora, virtuális zongora
Sébastien Boisseau - nagybőgő
Dejan Terzic - dob, ütőhangszerek HansLuedemann.de  
dejanterzic.com  
sebastienboisseau.com  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?