Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZEMPLÉNI FESZTIVÁL, HERCZKU ÁGNES, BODROGI ÉVA – ÉNEK, VIRÁG,ÉNEK
Füzérradvány – Károlyi-kastély

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A műsor két énekes egyéniség és két zenei világ találkozása a 16-17. században. Míg Magyarországon csodálatos népzenénk virágzik, Európában a barokk kor gyöngyszemei érlelődnek templomokban és palotákban.

A két távolinak tűnő zene egységét, harmóniáját keresi a két énekesnő, szervesen egymásba építve a kor muzsikáját. Hidat keresnek  és találnak egymás és a hallgatók között: Grandi, Monteverdi, Sances, Purcell, Händel dalai és magyar népdalok egybefűzésével. Nikola Parov balkán ízt is illeszt a kompozíciók közé, míg Szászvárosi Sándor és Tokodi Gábor  hangszeres szólójátéka a tiszta barokk világot idézi fel. Közös improvizációjuk átível országhatárok, lelkek és zenei világok között. A program már számos előadást megért. Magyarország legkeletibb református templomából indulva megjárta a Balaton-felvidéket, Pécset, Budapestet, Zsámbékot, Esztergomot. A helyszín és a közönség mindig ösztönzőleg hatott a zenészekre, így alakult, érett meg  az előadás mai formájára. Közreműködik: Herczku Ágnes, Bodrogi Éva – ének Nikola Parov – kaval, duduk, ud, nikkelhárpa Tokodi Gábor – lant Szászvárosi Sándor – viola da gamba, barokk cselló Jegyár: 2000 Ft Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1600 Ft Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.
  Stáblista
Lantművész 
Nikola Parov 
Énekesnő 
Herczku Ágnes 
Énekesnő 
Bodrogi Éva 
Viola da gamba művész 
Szászvárosi Sándor 
Lantművész 
Tokodi Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
3993, Kossuth Lajos utca 4/a. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?